Yhteistyökumppanit

Uimaliiton pääyhteistyökumppani

Arena

Arena on italialainen uintivarustemerkki, joka toimii Uimaliiton pääyhteistyökumppanina olympiadilla 2017–2020. Arvostettujen uintivarusteiden maahantuojana toimii Vandernet Oy.

Uimaliiton vakuuttaja

Pohjantähti

Uimaliiton vakuutuskumppanina toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähti. Kaikki Uimaliiton lisenssi- ja seuravakuutukset on kirjattu jo vuonna 1895 perustettuun Pohjantähteen.

Uimaliiton muut yhteistyökumppanit

Restel Oy

 

Restel on suomalainen hotelli- ja ravintola-alan yritys. Alallaan Restel on Suomen suurin 40 hotellilla ja yli 200 ravintolalla, muun muassa Cumulus ja Rantasipi kuuluvat Resteliin.

 

Tallink Silja Oy

 

Tallink Siljan laivat liikennöivät Tallinnaan Helsingistä, sekä Ahvenanmaan kautta Ruotsiin Helsingistä ja Turusta. Meriteitse kisa- ja leirimatkat taittuvat edullisin ryhmähinnoin mukavasti.

 

Urheiluhallit Oy

 

Urheiluhallit tarjoaa liikuntapalveluita Helsingissä. Monien liikuntapaikkojen lisäksi Urheiluhallien uimahalleja Helsingissä ovat Mäkelänrinne, Kontula, Siltamäki, Malmi ja Urheilutalo.

 

Veikkaus Oy

 

Veikkaus on valtion omistama osakeyhtiö, joka on tuonut rahapelien jännitystä jo vuodesta 1940. Pelien tuotto jaetaan suomalaiselle taiteelle, liikunnalle, tieteelle ja nuorisotyölle. Veikkaus on yksi Suomen suurimpia sponsoreita.