SM-uinnit

Tervetuloa SM-uinteihin Espooseen!

Cetus Espoo isännöi kesän 2019 SM-uinteja yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa Leppävaaran maauimalassa 27.–30. kesäkuuta.

Kilpailujaksot

  • Alkukilpailut ja NSM klo 9:30 
  • Loppukilpailut klo 17:00

Pääsyliput

  • Varmista paikkasi aurinkoisessa katsomossa! Liput ovat myynnissä osoitteessa: www.lippu.fi/smuinnit
  • Päivälippu 10€
  • Aamujakson lippu 5€ (myynnissä ainoastaan paikan päällä niin kauan kuin lippuja riittää)

Tervetuloa Espoon SM-uinteihin!

Cetus Espoo toivottaa Suomen kilpauinnin aikuisten, nuorten ja vammaissarjojen huiput lämpimästi tervetulleeksi Espoon Leppävaaran maauimalaan. Odotamme innolla huikeaa kisaviikonloppua, hienoja suorituksia maamme terävimmältä uintikärjeltä.

Uinnin SM-kilpailut järjestettiin edellisen kerran ulkoaltaalla vuonna 1987 Helsingin uimastadionilla. Nyt saamme nauttia upeasta Leppävaaran maauimalasta, joka tarjoaa hienot puitteet kesän tärkeimmälle kotimaiselle uintitapahtumalle.

Suuret kiitokset Uimaliitolle ja Espoon kaupungille tuesta ja avusta, joita ilman näitä kisoja ei olisi järjestetty. Haluan myös kiittää Cetuksen vapaaehtoisia, jotka ovat olleet suurimmassa roolissa näiden kisojen järjestämisessä.

Toivomme teidän viihtyvän Leppävaaran maauimalassa ja toivomme, että saamme kisojen aikana nauttia huipputuloksista ja iloisista kamppailuista miellyttävässä auringonpaisteessa. 

Kalle Rasinmäki
Puheenjohtaja
Cetus Espoo

Tervetuloa Espooseen!

Leppävaaran urheilupuisto on Espoon suurin urheilupuisto. Olemme ylpeitä erityisesti näiden kisojen kisapaikasta, kolme vuotta sitten avatusta maauimalasta. Se on saavuttanut huiman suosion sekä espoolaisten että muualtakin tulevien uimareiden keskuudessa.

Meille Espoossa on tärkeää, että asukkaidemme arki sujuu. Parhaiten kaupunkia ja sen palveluja kehitetään niin, että asukkaat, yritykset ja yhteisöt - esimerkiksi urheiluseurat - ovat aktiivisesti mukana. Haluamme kokeilla ennakkoluulottomasti uudenlaisia ja luovia tapoja järjestää palveluja. Pyrimme olemaan rohkeita, mutta samalla myös vastuullisia. Espoo on kasvava kaupunki ja meidän täytyy huolehtia kaupungin kestävyydestä. Espoon on oltava hyvä paikka myös tuleville sukupolville.

Espoon tavoitteena on, että kynnys liikuntaharrastuksen aloittamiseen on mahdollisimman matalalla. Liikunnallinen elämäntapa on hyvä oppia jo lapsena, joten on erityisen tärkeää, että jokaiselle lapselle ja nuorelle löytyisi sopiva ja mieleinen liikuntaharrastus. Isot liikuntatapahtumat ovat erinomainen keino levittää liikunnan ilosanomaa ja tuoda lajeja näkyviin. Uskon, että myös uinnin SM-kisat herättävät kiinnostusta lajia kohtaan ja levittävät liikunnan riemua koko Leppävaaran kaupunkikeskukseen.

Uskon, että onnistumme parhaiten niissä asioissa, joita teemme yhdessä. On ollut hienoa kuulla, että näidenkin kisojen järjestelyissä on ollut mukana iso joukko aktiivisia tekijöitä. Teette hienoa työtä ja uskon, että teidän panoksenne tekee kisoista upean elämyksen. Kiitokset teille myös kaupungin puolesta!

Toivotan kaikille liikunnan iloa ja mukavia hetkiä huippu-urheilun parissa!

Jukka Mäkelä

kaupunginjohtaja