SM-uinnit Mäkelänrinteessä 27.-30.6.2024!

Järjestäjä

Helsingfors Simsällskap järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa pitkän radan SM-uinnit 2024.

Mitä, missä, milloin?

SM-uinnit kilpaillaan 50 metrin radalla torstaista sunnuntaihin 27.-30 kesäkuuta Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa, Mäkelänkatu 49, Helsinki.

SM-uinteihin kuuluvat nuorten, aikuisten ja parauinnin mestaruuskilpailut. Aamujaksoissa kilpaillaan nuorten suorat loppukilpailut, sekä aikuisten alkuerät ja paralajeja. Iltajaksoissa kilpaillaan aikuisten ja parauinnin SM-finaalit.

Aikarajat

SM- ja NSM-aikarajat 1.1.2024 löytyvät listattuna täältä.

Ohjelma, kilpailukutsu & ruokailut

Lajiohjelman löydät täältä. Ja kilpailukutsuun voit tutustua täältä. Ilmoittautumiset Tempukseen 18.6.2024 mennessä. Parauimarit ilmoittautuu omaan kisaan. Ruokailutilaukset (lounas & päivällinen) tällä lomakkeella.

Akkreditointi

Jokaisen kilpailuihin osallistuvan joukkueen muiden kuin uimarareiden tulee täyttää erillinen akkreditointilomake, jolla joukkueenjohtaja ja valmentaja / fysio hakee akkreditointia. Pääset täyttämään akkreditointilomakkeen tästä linkistä

Vapaaehtoiseksi?

SM-uintien onnistumiseksi tarvitaan paljon vapaaehtoisia toimijoita. Tehtäviä on monenlaisia ja kaikkeen ei tarvitse tuomarikorttia, tule mukaan! Ilmoittautumislomake on täällä

p.s. SM-uintien jälkeen tiistaina alkaa Pohjoismaiden Ikäkausimestaruusuinnit, jonne pääset myös vapaaehtoiseksi halutessasi. IKM PM -kisat uidaan ti & ke 2.-3.7.